Je leefstijl veranderen doe je niet van de één op de andere dag.

Het kost veel tijd om gewoontes om te zetten naar nieuw gedrag. Er zijn meerdere gesprekken nodig om jouw doelstellingen te bespreken met de daarbij behorende acties.

Omdat jouw persoonlijke vraag centraal staat, hecht ik veel waarde aan individuele coaching. Een traject is afhankelijk van de coachvraag en bestaat daarom uit meerdere sessies.

Kennismakingsgesprek

We starten met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat je vertrouwen in mij hebt en dat je je prettig voelt

Gratis

 Tarief pakket 1: Voeding  

 • Intakegesprek en analyse hulpvraag (1,5 uur)
 • 2 coachsessies (1,5 uur) inclusief wegen en meten
 • Voedingsanalyse naar aanleiding van het ingevulde voedingsdagboek met een op maat gemaakt basismenu afgestemd op jouw wensen  
€180,-

 

Tarief vervolgtraject in overleg

Tarief pakket 2: Leefstijl

 • Intakegesprek en analyse hulpvraag (1,5 uur)
 • 4 coachsessies (1,5 uur) inclusief wegen en meten
 • Een op maat gemaakt basismenu of een leefstijladvies op het gebied van stress, ontspanning, slaap, beweging en voeding
  €275,-

   

  Tarief vervolgtraject in overleg

  Los consult van 60 minuten

  €70,-

  Los consult van 30 minuten

  €35,-

  Kennismaking ¨Weer GRIP krijgen¨

  Ik wil je graag op een laagdrempelige manier laten kennismaken naar een positiever leven middels een GRIP-sessie Hengelo (1uur)

  €50,-

  Leefstijlcoaching voor bedrijven

  Voor een gezonde organisatie is het belangrijk dat medewerkers aandacht krijgen, gezien worden en zich kunnen ontwikkelen in een positieve en veilige omgeving

  Particulier: Prijzen zijn inclusief BTW.

  Voor bedrijven gelden andere tarieven/maatwerk.

  VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAARS

  Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor de kosten voor consulten door meerdere zorgverzekeraars deels vergoed worden in de aanvullende verzekering. Voor de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.

  In dit overzicht (klik op link) zie je welke zorgverzekeraars de consulten van een BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je eigen verzekeringspolis / jouw zorgverzekeraar.

  Je kunt eventueel ook bij jouw werkgever informeren of er een mogelijkheid is voor tegemoetkoming in de kosten voor coaching.

  Kan ik je helpen?